illustrations by Unni - logo
selvportrett, blyanttegning

Unni Myhre

Jeg er ei dame passert 40 som er bosatt i Trondheim med familien min.

Jeg jobber med illustrasjoner, grafisk design, webdesign og kunst i tillegg til å være lærer i mediefag. Du vil her finne et utvalg av mine arbeider, for det meste illustrasjoner. Hvis du liker det du ser kan du gjerne kontakte meg. Jeg tar gjerne på meg mindre oppdrag innen grafisk design, illustrasjon, tegning, maleri og webdesign.

Dette kan jeg

Jeg behersker flere programmer innen adobe-pakken, som illustrator, photoshop, indesign og dreamweaver.
Jeg underviser for tiden i grafisk design og webdesign på Byåsen videregående skole i Trondheim og driver da mye med programvareopplæring i tillegg til praktisk og teoretisk arbeid innen mediedesign, medieproduksjon og mediekommunikasjon.
Jeg har undervist mange år som formingslærer på videregående skole og liker derfor godt å jobbe for hånd også. Jeg er en habil tegner og maler og har også jobbet med silketrykk.

Det jeg virkelig synes er interessant er å mikse sammen ulike teknikker og jobbe digitalt og for hånd om hverandre og gjerne i et og samme arbeide. Jeg er opptatt av å fortelle noe med mine arbeider. De skal ha sin egen historie.

Bakgrunn

Jeg har elsket å tegne og male hele livet og har derfor utdannet meg som faglærer i formingsfag.

I løpet av disse studiene begynte jeg også å jobbe digitalt og syntes det var lke morsomt som å jobbe for hånd.
Jeg begynte å jobbe som formingslærer på på videregående etter studiene parallellt med å ta videreutdanning innen webdesign.

Etter 11 år som formingslærer ønsket jeg nye utfordringer og fikk jobb som lærer i medier og kommunikasjon.